Komplett kameraövervakning i full HD från

750 kr/mån!*

 
 
 
 

Var trygg, förebygg!

Kameror har en bevisad förebyggande effekt mot brott och är dessutom ett ovärderligt verktyg i brottsutredningar. Utöver det självklara syftet att förebygga och utreda brott så kan kameror även användas till att skydda såväl personal som egendom.

Installerat och klart!

Vi erbjuder nu ett komplett övervakningspaket för upp till 8 kameror. I grundpaketet ingår förutom installation och utbildning:

- Visnings- och inspelningsenhet med 1TB hårdisk (utbyggbar)
- Full HD Minidomekamera med IR-belysning och dag/natt-funktion
- Monitor (21,5" full HD 1080p)
- Mus och fjärrkontroll.

Välj till ytterligare kameror från vårt utbud av högupplösta (1080p) kameror och du har allt du behöver för ett komplett övervakningssystem. Menyer på svenska och ett användarvänligt gränssnitt gör det lätt att använda systemet och du kan enkelt anpassa övervakningen efter egna önskemål.

 
 

Visa video i din smartphone!

Anslut till enheten från din smartphone (iOS/Android) eller via nätverket från din Windowsdator och visa livebilder och inspelat material oavsett var du befinner dig!

 
 

Boka kostnadsfri demo!

Vi hjälper givetvis till med råd och tips på hur du får ett optimalt, skräddarsytt system för just ditt företag eller ditt hem. Kontakta oss redan idag och boka en tid som passar, så kommer vi ut till dig och visar på plats hur det fungerar. Välkommen att kontakta oss per telefon eller via e-post.

Telefon: 042 - 38 80 40 | E-post: sales[at]telecompagniet.se

 
 
 

*Gäller grundpaket vid 36 mån hyra. Alla priser exklusive mervärdesskatt